albaniaonline
Mire se vini ne faqen tone.  
  Home
  Shqiperia
  => Ekonomia shqipetare
  => Fakultetet ne shqiperi
  => Ambasada dhe konsullata ne bote
  => Bankat ne shqiperi
  => Organizata jo qeveritare ne shqiperi
  => Organizata nderkombetare
  => Parashikimi i motit
  Lajmet nga Kosova
  Lajmet nga Rajoni
  Lajmet nga Bota
  Teknologjia dhe Shkenca
  Historia shqipetare
  Kulture
  Sport
  Lojra
  Kinematografia-Filma
  Ambasadat ne Shqiperi
  Ngarko
  Perkthyes
  Galeria
  Forum
  Kontakte
  Pubbliko falas sitin.
Shiko Copyright
Organizata jo qeveritare ne shqiperi

Kemi kaluar te albaniaonline.cn


FSHSHC 

Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile
www.a-csf.org

CAFOD Albania  
www.cafodalbania.org

ISB
Instituti i Studimeve Bashkëkohore
http://www.ics-al.org

AIIS
Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare
www.aiis-albania.org

ISPL
Instituti për Studimeve Publike & Ligjore
www.ipls.org

CO-PLAN
Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit
www.co-plan.org

FONDACIONI SOROS
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
www.soros.al

PARTNERS ALBANIA
Qendra për ndryshim dhe menaxhimin e konfliktit
www.partnersalbania.org

CRCA
Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri 
www.crca.org.al

CARITAS
www.caritasalbania.com

FORUMI I PAVARUR I GRUAS SHQIPTARE
www.ascpdp.org

GSHDNJ

Grupi Shqiptar për të Drejtat e Njeriut
www.ahrg.org

KSHH

Komiteti Shqiptar i Helsinkit
www.ahc.org.al

SAVE THE CHILDREN IN ALBANIA
www.savealbania.org

Qendra e Gruas  
www.women-center.org.al

Qendra e trajnimit multidisiplinar për problemet e keqtrajtimit të fëmijëve
www.mcmcm.org

Shtëpia e Librit dhe Komunikimit
www.babel.com.al

Qendrim te kendshem.  
  Albaniaonline Albania Arts  
Pubblicitá  
   
 
 

 
Galeria  
 

Gallery Click to View

 
 
   
116761 visitatori (361787 hits)
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=