albaniaonline
Mire se vini ne faqen tone.  
  Home
  Shqiperia
  Lajmet nga Kosova
  Lajmet nga Rajoni
  Lajmet nga Bota
  Teknologjia dhe Shkenca
  Historia shqipetare
  Kulture
  Sport
  Lojra
  Kinematografia-Filma
  Ambasadat ne Shqiperi
  Ngarko
  Perkthyes
  Galeria
  Forum
  Kontakte
  Pubbliko falas sitin.
Shiko Copyright
Historia shqipetare
LINDJA DHE FORMIMI I BASHKËSISË PRIMITIVE

SHTHURJA E BASHKËSISË PRIMITIVE   I L I R Ë T 

SHTETET ILIRE

SHTETI I EPIRIT

SHTETI ILIR - FUQI MESDHETARE.

MBRETËRIA E DARDANISË

QËNDRESA E ILIRËVE KUNDËR PUSHTUESVE ROMAKË

ILIRIA NË PERIUDHËN E ZGJERIMIT DHE TË RËNIES
SË PERANDORISË ROMAKE


SHQIPËRIA NË PERANDORINË BIZANTINE(SHEK. V - X)

SHQIPËRIA MIDIS BIZANTIT DHE PERËNDIMIT(SHEK. XI - XIV)

FUNDI I SUNDIMEVE TË HUAJA.FORMACIONET SHTETËRORE SHQIPTARE NË SHEK. XIV 

SHOQËRIA SHQIPTARE DHE KULTURA NË MESJETË

SHQIPËRIA PËRBALLË PUSHTIMIT OSMAN(1385 - 1443)

SHQIPËRIA NË KOHËN E GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT(1443 - 1468)

PËRPJEKJET PËR RIMËKËMBJEN E SHTETIT SHQIPTAR.
RËNDËSIA E EPOKËS SË GJERGJ KASTRIOTIT - SKËNDERBEUT
(1468 - 1506)


ZHVILLIMI EKONOMIK I TOKAVE SHQIPTARE(SHEK. XVI - MESI I SHEK. XVIII)

JETA POLITIKE NË TROJET SHQIPTARE.KRYENGRITJET E ARMATOSURA(SHEK. XVI - MESI I SHEK. XVIII)

NDRYSHIMET NË STRUKTURËN FETARE TË POPULLIT SHQIPTAR. PËRHAPJA E FESË ISLAME
(SHEK. XV - XIX)


PASHALLËQET E MËDHA SHQIPTARE (1771 - 1831)

KULTURA DHE ARSIMI NË SHEK. XVI-XVIII

RILINDJA KOMBËTARE SHQIPTARE DHE VEÇORITË E SAJ DALLUESE

ZHVILLIMI EKONOMIK DHE SHOQËROR I SHQIPËRISË GJATË SHEK. XIX - FILLIMI I SHEK. XX

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE NË VITET 30-70 TË SHEK. XIX

MENDIMI POLITIK DHE KULTURA KOMBËTARE NË VITET 50-70 TË SHEK. XIX

LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT(1878 - 1881)

ZHVILLIMI I LËVIZJES KOMBËTARE NË SHQIPËRI NË VITET 1882 - 1895

NGRITJA E LËVIZJES KOMBËTARE NË VITET 1896-1900. LIDHJA SHQIPTARE E PEJËS (1899-1900)

RRITJA E LËVIZJES KOMBËTARE NË SHQIPËRI NË VITET 1901-1908

ZHVILLIMI I IDEOLOGJISË DHE I KULTURËS SË RILINDJES KOMBËTARE(VITET 80 TË SHEK. XIX - 1912)

LËVIZJA POLITIKE KULTURORE NË SHQIPËRI PAS SHPALLJES SË KUSHTETUTËS TURKE(1908 – 1910)

KRYENGRITJA E KOSOVËS E VITIT 1910

KRYENGRITJA NË MALËSINË E MBISHKODRËS(1911)

KRYENGRITJA E PËRGJITHSHME E VITIT 1912. SHPALLJA E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË

SHPALLJA E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË

http://www.humsec.eu/cms/fileadmin/user_upload/humsec/Journal/Stojarova_Organized_Crime_in_the_Western_Balkans.pdf

Qendrim te kendshem.  
  Albaniaonline Albania Arts  
Pubblicitá  
   
 
 

 
Galeria  
 

Gallery Click to View

 
 
   
116761 visitatori (361792 hits)
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=