albaniaonline
Mire se vini ne faqen tone.  
  Home
  Shqiperia
  => Ekonomia shqipetare
  => Fakultetet ne shqiperi
  => Ambasada dhe konsullata ne bote
  => Bankat ne shqiperi
  => Organizata jo qeveritare ne shqiperi
  => Organizata nderkombetare
  => Parashikimi i motit
  Lajmet nga Kosova
  Lajmet nga Rajoni
  Lajmet nga Bota
  Teknologjia dhe Shkenca
  Historia shqipetare
  Kulture
  Sport
  Lojra
  Kinematografia-Filma
  Ambasadat ne Shqiperi
  Ngarko
  Perkthyes
  Galeria
  Forum
  Kontakte
  Pubbliko falas sitin.
Shiko Copyright
Fakultetet ne shqiperi

             Kemi kaluar tek!albaniaonline.cn1. Lista e Institucioneve të Arsimit të Lartë Publik

 

1. Universiteti i Tiranes
Bul. “Deshmoret e Kombit”
Sheshi “Nene Tereza”
Tirane

Fax: +355 4 223981
Tel. : +355 4 228402
Web: www.unitir.edu.al


2. Universiteti Politeknik
Bul. “Deshmoret e Kombit”
Sheshi “Nene Tereza”
Tirane
Fax: +355 4 227914
Tel: +355 4 227996
Web: www.upt.al


3. Universiteti Bujqesor i Tiranes
Kamez, Tirane
Tel./Fax: +355 4 227804

Web: www.ubt.edu.al

4. Universiteti “Luigj Gurakuqi”
Shkoder
Tel./Fax: +355 22 43747


5. Universiteti “Aleksander Xhuvani”
Elbasan
Tel./Fax: +355 54 52593
Tel. : +355 54 52782
E-mail: info@uniel.edu.al
Web: www.uniel.edu.al

6. Universiteti “ Fan S. Noli”
Korçe
Tel./Fax : +355 82 42230
Tel./Fax : +355 82 42580
Web: www.unkorce.edu.al


7. Universiteti “Ismail Qemali”
Vlore
Tel.: +355 63 22288
Tel./Fax: +355 63 2 4952

8. Universiteti “Eqrem Çabej”
Gjirokaster
Tel./Fax: +355 72 63776
Web: www.uogj.edu.al


9. Akademia e Arteve
Bul. “Deshmoret e Kombit”
Sheshi “Nene Tereza”
Tirane
Tel./Fax: +355 4 225488
Web: www.akademiaearteve.edu.al

10. Akademia e Edukimit Fizik dhe Sporteve “Vojo Kushi”
Tirane
Tel./Fax: +355 4 226652

11. Universiteti "Aleksandër Moisiu"

Adresa: Lagja 1, Rr. Currilave, Durrës
Tel & Fax: 00355 52 39161 / 62
Website: www.uamd.edu.al

  

2. Lista e shkollave te arsimit te larte privat   te licensuara ne Shqipëri :

 

 

1. Shkolla e lartë “New York University-Tirana”, VKM nr.397 dt.15.8.2002, UM nr.518/1prot., dt.20.8.03

“I akredituar” (me kohë të plotë)

 • Gjuhe dhe letersi angleze;
 • Administrim Biznesi;
 • Kontabilitet
 • Finance
 • Marketing
 • Ekonomi
 • Menxhim
 • Shkenca kompjuterike;
 • Shkenca politike dhe Maredhenie nderkombetare;
 • Psikologji;
 • Media komunikim gazetari;
 • Tel. 04/273056-57-58
 • Adresa Komuna e Parisit (prane kopshtit botanik) Tiranë, www.unyt.edu.al

 

2. Shkolla e lartë “Luarasi” VKM nr. 611 datë 11.09.2003

Cikli i parë në: (me kohë të plotë)

 • Juridik
 • Tel. 04 253919,
 • Adresa: mbrapa shkollës së Baletit Tiranë

3. Shkolla e lartë “Universiteti Ufo Dental” , VKM nr. 197 datë 10.04.2004 , UM. Nr.8981prot., datë 2712.2005

Cikli i Parë në:

 • Stomatologji
 • Farmaci (me kohë të plotë)
 • Juridik
 • Arkitekture
 • Ekonomik
 • Shkenca sociale
 • Gazetari
 • Tel. 0682027717, tel. 04-223562
 • Adresa: Rruga e Durrësit (ish gjykata e rrethit) Tiranë.
 • www.ufouniversity.org

4. Shkolla e lartë “Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë” , VKM nr. 567, date 27.08.2004, MASH nr. 661 date 31.01.2007, MASH nr.35, date 06.02.2007.

“I akredituar” (MASH, nr.8293, date 22.11.2006),

Cikli i parë (sistemi me kohë të plotë ) në :

 • Mjekësi (6 vite akademike)
 • Odontoiatri dhe proteza dentare (5 vite akademike)
 • Farmaci (5 vite akademike)
 • Fizioterapi (3 vite akademike)
 • Infermieristikë (3 vite akademike)
 • Ekonomi dhe Administrim Ndërmarrje (3 vite akademike)
 • Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare (3 vite akademike)

Cikli i dyte (Master) ( sistemi me kohë të plotë) në:

 • Administrim Shëndetësor (2 vite akademike)
 • Studime Europiane (2 vite akademike)
 • Inxhinieri Informatike (2 vite akademike)
 • Infermieristikë (1-2 vite akademike)
 • Fizioterapi (1-2 vite akademike)
 • Gestione Finanziaria e Gestione dei Rischi (1 vit akademik)

Specializime (sistemi me kohë të plotë ) në:

 • Mjekësi (3-5 vite akademike)
 • Adresa : Kompleksi Spitalor Universitar "Zoja e Këshillit të Mirë", Rruga e Durrësit, Tiranë - ALBANIA
 • tel: +355 4 273290
 • fax: +355 4 273291
 • e-mail: info@unizkm.edu.al
 • Web : www.unizkm.edu.al

5. Shkolla e lartë “Marubi” , VKM nr. 652 datë 30.09.2004

Cikli i parë në: (me kohë të plotë)

 • Regjizure
 • Skenar
 • Kamera
 • Montazh
 • Tel.0692057119
 • Adresa tek ish kinostudio, Tiranë

6. Shkolla e lartë “Universiteti Marin Barleti”, VKM nr. 571 datë 12.08.2005, UM nr.2365prot., datë 12.4.2006

Cikli i Parë me kohë të plotë në:

 • Matematikë të zbatuar
 • Menaxhim
 • Financë - Kontabilitet
 • Gjuhë moderne (anglisht, gjermanisht, frëngjisht)
 • Drejtësi
 • Sociologji
 • Shkenca politike
 • Psikologji
 • Adresa : Rr. "Sami Frasheri", nr.41, Tirane
 • Tel/Fax : 04 240 706
 • web : http://www.umb.edu.al
 • e-mail : info@umb.edu.al

7. Shkolla e lartë “Universiteti Kristal”, VKM nr. 761 datë 06.12.2005

Cikli parë në:

 • Ekonomik
 • Juridik
 • Stomatologji
 • Farmaci
 • Fakulteti i Shkencave Politike me degë:
  • marrëdhënie ndërkombëtare,(3 vite),
  • shkenca komunikimi, (3 vite),
  • administrim publik, (3 vite).
 • Fakulteti Elektronikës me degë:
 • Fakulteti i infermierisë me degën:
 • Tel/ 0682031680, tel.048202986
 • Adresa:Përgjatë autorstradës Tiranë-Durrës,kilometri 5,
 • www.universitetikristal.edu.al
  • Elektronikë (3 vite),
  • Teknologji informacioni (3 vite),
  • Informatikë (3 vite).
  • Infermieri, (3.5 vite).

Në Fier hapen degët:

 • Fakulteti i Shkencave Politike me degë:
 • Fakulteti Ekonomik me degë:
 • Adresa: ish Hotel Turizmi, Fier.
 • Kontakt: 034 30035.
  • marrëdhënie ndërkombëtare, (3 vite),
  • shkenca komunikimi, (3 vite), administrim publik, (3 vite).
  • menaxhim biznesi, (3 vite),
  • financë, (3 vite).

8. Shkolla e lartë “Justiniani i Parë”, VKM nr.156 dt.15.3.2006

Cikli i Parë në: (me kohë të plotë)

 • Juridik
 • Tel/ 0682026198

9. Shkolla e lartë “Sevasti dhe Parashqevi Qiriazi” VKM nr.274, dt.10.5.2006

Cikli i Parë në:

 • Menaxhim Biznesi
 • Finance
 • Kontabilitet
 • Tel. 0682063042
 • Adresa Pranë Universitetit Bujqësor në Kamëz, Tiranë.

10. Shkolla e lartë "Universiteti Europian i Tiranës", VKM nr.636 dt.27.9.06

Cikli i parë në: (me kohë të plotë)

 • gazetari,
 • komunikim-marrëdhënie publike,
 • shkenca politike,
 • marrëdhënie ndërkombëtare
 • jurist i përgjithshëm
 • Adresa: Rruga e Barikadave vila 57, (Ish befotrofi) Tiranë
 • www.universitetieuropian.com
 • tel.0692054103, sekretaria 0692535088, 04 - 367 861

11. Shkolla e lartë“Justicia” (me kohë të plotë)

Cikli i parë në:

 • Drejtësi
 • Tel.04-268322
 • Adresa: Rruga “Sami Frashëri” pall 24/1, e-mail: justicia@yahoo.com

12. Shkolla e lartë “Aldent” (me kohë të plotë)

Cikli i Parë në:

 • Laborantë dentarë.
 • Adresa: Rruga e Dibrës, nr.235, Tiranë
 • Tel.04 231835.

13. Shkolla e lartë “Medikadent” (me kohë të plotë)

Cikli i parë në:

 • Laborantë dentarë
 • Infermjeri
 • Adresa: pranë spitalit Tiranë

14. Shkolla e lartë “ Wisdom University ” (edukim në distancë).

Cikli i parë në:

 • Shkenca Bankare dhe të Sigurimeve,
 • Shkenca Politike

15. Shkolla e larte “ UNIVERSITETI POLIS”, VKM Nr.698, date 11-10-2006.

Cikli i pare ne: (me kohe te plote)

16. Shkolla e larte “ Epoka ”, VKM nr. 281, dt. 12.3.2008 .

Cikli i pare ne: (me kohe te plote)

 • Arkitekture (4 vite)
 • Inxhinieri ndertimi (4 vite)
 • Inxhinieri kompjuterike (4 vite)
 • Ekonomik (4 vite)
 • Finance/banke (4 vite)
 • Administrim - biznes (4 vite)
 • Shkenca politike dhe marredhenie nderkombetare (4 vite)

17. Shkolla e Larte "Amerikan i Tiranes", licensuar me VKM nr. 259, dt. 27.2.2008, per programet e studimit .

 • Stomatologji (5 vite)
 • Infiermeri (3 vite)
 • Teknik Laboratori (3 vite)
 • Fizioterapi (3 vite) )
 • Teknik farmacist (3 vite
 • Teknik imazheria (3 vite)
 • Drejtesi (3 vite)
 • Jurist/specialist ndermarrjeje (3 vite)
 • Administrim biznesi (3 vite)
 • Finance - banke (3 vite)

 

Qendrim te kendshem.  
  Albaniaonline Albania Arts  
Pubblicitá  
   
 
 

 
Galeria  
 

Gallery Click to View

 
 
   
114869 visitatori (357061 hits)
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=