albaniaonline
Mire se vini ne faqen tone.  
  Home
  Shqiperia
  => Ekonomia shqipetare
  => Fakultetet ne shqiperi
  => Ambasada dhe konsullata ne bote
  => Bankat ne shqiperi
  => Organizata jo qeveritare ne shqiperi
  => Organizata nderkombetare
  => Parashikimi i motit
  Lajmet nga Kosova
  Lajmet nga Rajoni
  Lajmet nga Bota
  Teknologjia dhe Shkenca
  Historia shqipetare
  Kulture
  Sport
  Lojra
  Kinematografia-Filma
  Ambasadat ne Shqiperi
  Ngarko
  Perkthyes
  Galeria
  Forum
  Kontakte
  Pubbliko falas sitin.
Shiko Copyright
Bankat ne shqiperi

             Kemi kaluar tek!albaniaonline.cn
Banka Raiffeisen  (BR)
,

Drejtori: Oliver WHITTLE 
Adresa: Blv. "Bajram Curri", European Trade Center, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.2/1998 Dt:11.01.1999

Tel: 226699, 224 540, 222 669, 225 416;
Faks: 275 599, 223 587, 223 695, 224 051;
Web:
www.raiffeisen.al

Banka Kombëtare Tregtare (BKT)
Drejtori: Seyhan PENCAPLIGIL
Adresa: Bulevardi "Zhan D'ark", Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.6/1998; Dt:11.01.1999

Tel: 250955
Faks: 250956 
Web:
www.bkt.com.al

Banka e Bashkuar e Shqipërisë (BBSH)  
Drejtori: Abdul Waheed ALAVI
Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Nr. 8, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.3/1998; Dt:11.01.1999

Tel: 228460; 223873; 227408 
Faks: 228460; 228387

Banka Italiane e Zhvillimit (BIS)  
Drejtori: Libero CATALANO
Adresa: Blv. "Dëshmorët e Kombit" Ndërtesat Kullat Binjake, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.5/1998; Dt:11.01.1999

Tel: 280 351; 280 352; 280 353; 280 354; 280 355;  
Faks: 280 356 
Web:
www.bisbanca.com

Banka Tirana (BT)  
Drejtori: Dimitrios FRANGETIS
Adresa: Bulevardi "ZOGU i I ", nr. 55/1, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.7; Dt:12.09.1996

Tel: 277700,   
Faks: 263022
Web:
www.tiranabank.al 

Banka Kombëtare Greke (Dega Tiranë) (BKG)  
Drejtori: Joannis LEIVADITIS
Adresa: Rr. e Durrësit, Godina Comfort, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.8; Dt:25.11.1996

Tel: 233 623; 233 624
Faks: 233 613 
Web:
www.nbg.gr

Banka Ndërkombëtare Tregtare (BNT)  
Drejtori: Mahendra SING RAWAT
Adresa: Qendra e Biznesit, Rruga "Murat Toptani", Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.9; Dt:20.02.1997

Tel: 254 372; 256 254
Faks: 254 368 

Alpha Bank - Albania 
Drejtori: Andreas GALATOULAS
Adresa: Bulevardi "Zogu i I", Nr. 47, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.10; Dt:07.01.1998

Tel: 233532; 233359; 240476; 240477  
Faks: 232102 

Banka Amerikane e Shqipërisë (BASH) 
Drejtori: Lorenzo RONCARI
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Nr. 27, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.11; Dt:10.08.1998

Tel: 248753; 248754; 248755; 248756  
Faks: 248762 
Web:
www.albambank.com

Banka Procredit (BPC)  
Drejtori: Frieder WOEHRMANN
Adresa: Rruga "Sami Frashëri", Tirana e Re, P.O. Box 2395, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.12; Dt:15.03.1999

Tel: 271272; 271273; 271274; 271275  
Fax : 271276  
Web:
www.procreditbank.com.al

 Banka EMPORIKI-SHQIPERI-Sh.a (BE-AL)  
Drejtori: George CARACOSTAS
Adresa: Rruga e Kavajës, "Tirana Tower", Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.14; Dt:28.10.1999

Tel: 258755; 258756; 258757; 258758; 258759; 258760  
Fax : 258752 
Web:
www.cbgal.com

Banka e Kreditit të Shqipërisë (BKSH)  
Drejtori: Kamal Abdel MONEIM
Adresa: Rruga "Perlat Rexhepi", Al-Kharafi Group Adm. Build. Kati 1&2, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.15; Dt:28.08.2002

Tel: 272 168, 272 162
Faks: 272 162

Banka Credins (BC)
Drejtori: Artan SANTO
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Nr. 21, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.16; Dt:31.03.2003
Tel: 222916; 234096 
Faks: 222916
Web:
www.bankacredins.com 

Banka Popullore (BP)
Drejtori: Henry Maus DE ROLLEY
Adresa: Blv. "Dëshmorët e Kombit" Ndërtesat Kullat Binjake, Kulla I, Kati 9, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.17; Dt:16.02.2004

Tel: 280 442, 280 443; 
Faks: 280 441 
E-mail:
info@bpopullore.com
Web: www.bpopullore.com

Banka Union (BU)
Drejtori: Gazmend KADRIU 
Adresa: Bulevardi "Zogu i I", Pall 13 katësh, Përballë stacionit të trenit, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.18; Dt: 09.01.2006

Tel: 250653
Faks:  250654
Web:
www.unionbank.com.al

 

Banka e Parë e Investimeve, Albania sh.a.  (BPI)  
Drejtori:  Bozhidar TODOROV
Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla 2, kati 14 &15, Tiranë;
Numri dhe data e Licencës: Nr.19; Dt:06.07.2007
Tel: 256423; 256424; 280210;   
Faks: 256422 
Web:
www.fibank.al 

Qendrim te kendshem.  
  Albaniaonline Albania Arts  
Pubblicitá  
   
 
 

 
Galeria  
 

Gallery Click to View

 
 
   
116760 visitatori (361776 hits)
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=